Wie bij de inhoud wil beginnen,
moet vorm niet bij voorbaat vastleggen.

Projectleider

Heeft u een ingewikkeld probleem, te lange wachtlijsten of doorlooptijden? Het gevoel dat u teveel op een eiland zit? Ervaart u stagnatie in logistiek- en werkprocessen? Vragen uw medewerkers aandacht voor hun werkdruk of is er een tekort aan kennis bij uw mensen? Buro Tönjes staat u bij met oplossingen die leiden tot één elkaar versterkende organisatie. Vanuit een no-nonsense mentaliteit, met duidelijke uitgangspunten en doelstellingen, gericht op realisatie.
 

Veranderingsproces is ontdekkingstocht
Een veranderingsproces roept vaak weerstand op. Hans Tönjes is in staat mensen in zo’n situatie toch enthousiast mee te laten veren. Veranderen betekent namelijk ook plezier en het ontdekken van nieuwe kansen.


Een man met een missie
Zijn allround ervaring in de zorg en hulpverlening, maakt de zorg voor jongeren met een verstandelijke beperking, jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie voor Hans tot vertrouwd terrein. Zijn grote netwerk opent vele deuren, die projecten sneller tot een goed resultaat brengen. Een schat aan onmisbare ervaring, die projecten soepel en effectief tot een bevredigend resultaat te brengen. Maar vraag Hans Tönjes niet te managen zonder missie; anderen zijn daar beter en meer contentieus in. Zoek hem ook niet op voor een strikt volgens de Prince-methode ingericht project. Uiteraard beheerst hij zijn methoden en technieken, maar, aldus Hans: “Wie bij de inhoud wil beginnen, moet vorm niet bij voorbaat vastleggen”.


Hoe complexer, hoe liever

Interim-management is volgens Hans Tönjes meer dan de tijdelijke vervanging van een manager, directeur of inhoudsdeskundige. Natuurlijk is Tönjes hiervoor inzetbaar, maar hij komt nog beter tot zijn recht in complexe omgevingen die nieuwe oplossingen en creatieve veranderingen nodig hebben om een impasse te doorbreken.


Interesse in onze aanpak?

Bel ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.