Buro Tönjes

Opdrachtgevers noemen hem een verbinder, een bruggenbouwer, diplomaat en ondernemer. In gesprekken is hij onderzoekend maar vaak ook vol energie over de kansen die ontstaan.
Wanneer kansen soms nog dromen zijn of problemen vermomde oplossingen gaat
Hans Tönjes voor u op zoek naar een resultaat waar iedereen blij van wordt.

Twitter Linkedin

Tönjes in de praktijk

Prof. dr. Patrick Kenis, Academic Dean Antwerp Management School en Hoogleraar Beleid- en Organisatiewetenschappen, Universiteit van Tilburg

Ik heb in verschillende contexten met Hans samengewerkt. Hij is één van de zeldzame mensen die in staat is conceptuele inzichten en academische state of the art kennis te vertalen en bruikbaar te maken voor de dagelijkse praktijk van het organiseren. 

Door deze twee werelden te koppelen ontstaan nieuwe en verfrissende inzichten. Hans begrijpt de praktijk van alle dag en hij kan dankzij zijn inzichten en kennis de praktijk in injecteren met nieuwe en verfrissende ideeën.
 

 

Tönjes over...

Antwerp Management School

Tijdens een kort avondcollege ergens in 2008 gaf Kenis, op zijn Vlaams, woorden aan de vraagstukken waar ik als programmamanager bij een intersectoraal samenwerkingsverband zo mee worstelde. Tot mijn grote vreugde bleek hij bereid om mij bij grote uitzondering te begeleiden bij het doen van mijn onderzoek en schrijven van mijn thesis. 

Al doende onstond steeds meer wederzijdse waardering en zagen we hoe de enorme wetenschappelijke en onderzoekservaring van Patrick en mijn praktische ervaringen en inzichten elkaar versterkten. Al ruim vier jaar trekken we samen op en verzorgen we masterclasses voor verschillende businessschools en ook incompany voor diverse organisaties. En telkens is er weer een nieuw programma want tijdens onze ontmoetingen, zowel live als virtueel ontdekken we altijd weer nieuwe elementen en inzichten die de moeite van het delen waard zijn!