Buro Tönjes

Opdrachtgevers noemen hem een verbinder, een bruggenbouwer, diplomaat en ondernemer. In gesprekken is hij onderzoekend maar vaak ook vol energie over de kansen die ontstaan.
Wanneer kansen soms nog dromen zijn of problemen vermomde oplossingen gaat
Hans Tönjes voor u op zoek naar een resultaat waar iedereen blij van wordt.

Twitter Linkedin

Tönjes in de praktijk

Peter van Vliet, directeur Nieuw Veldzicht LSG-Rentray

Enkele malen per jaar spreek ik af met Hans om de ontwikkelingen in zorgland door te praten. Het zijn altijd gesprekken die inspireren en energie geven. 

Hans is een enthousiaste gesprekspartner met veel ideën wanneer het om inhoud en organisatie gaat. Zijn brede ervaring als groepsleider, leidinggevende en orthopedagoog zorgen ervoor dat het altijd een gesprek is met de voeten in de klei. Hij snapt snel wat er speelt en ziet allerlei kansen. Hans vervlecht zijn kennis van de bestuurlijke en bedrijfsmatige aspecten in zijn opvattingen en is daarmee voor mij als directeur een goede sparringpartner.

Dit gegeven maakt dat het ook efficiënt is om Buro Tönjes in te zetten in verandertrajecten. Er is snel overeenstemming over het gewenste resultaat en de benodigde interventies om dit te bereiken. Dit zonder dat Hans zijn objectiviteit verliest. Dat maakt het samenwerken ook tot een leerzame ervaring voor beide partijen.